Yoga og trivsel i en coronatid

Trivsel og yoga i en coronatid

Tips nr. 1

Ro på åndedrættet

Lig på gulvet eller sid på stolen. Læg dine hænder på maven. Forestil dig, at når du trækker vejret ind, så får du energi, glæde og varme ind i kroppen. Pust langsomt ud og forestil dig, at alle trælse tanker og uro pustes ud. Gentag 3-5 gange. Tag gerne en snak bagefter om oplevelsen.

Tips nr. 2

Rul ned og hæng med hovedet. Bøj også gerne benene. Er det små børn, så leg gerne elefant, dinosaur eller lignende. Bliv nede omkring et minut, og rul så langsomt op og stå. Tæl evt til fem, mens i ruller op.

Øvelsen giver ro i hoved og krop.

Tips nr. 3

Lav øvelsen, hvor armene svinger fra side til side.

Sig remsen:

jeg svinger, jeg svinger

jeg har det rigtig godt

jeg suser, jeg suser

jeg gør det så flot

fra side til side

bevæger min krop

sving, sving

uden stop

Tilbud

Tilbage til blog