Yoga pakke stor til daginstitution

Den store yoga pakke til daginstitutionen indeholder:

Pure Nordic yoga kort, et sæt yogakort med 38 kort. Der er seks kategorier kort, der med en farvet kant indikerer, hvad legen/yogastillingen gør godt for: Ro, energi, fokus, åndedræt, samarbejde og afspænding. De kan bruges enkelvis eller flere kort af gangen.

Yoga i daginstitutionen bog – Yoga i daginstitutionen bogen giver dig et indgående kendskab til, hvordan du kan implementere yoga i daginstitutionen og dagplejen. Siderne er  er farveinddelt og indikerer, om der skal bruges yogastillinger/yogalege, der fremmer ro, energi, fokus og koncentration, afspænding, samarbejde – om der skal lave åndedrætslege eller arbejdes med affirmationer.

Otte yoga historier, det er e bøger, der skal downloades – og evt printes ud. Historierne passer til målgruppen – det er små historier, hvor hver enkelt side har en yogastilling, der passer til den historie, der læses op. Her kan man være aktiv og få både brugt energi og få ro på:

Yoga i daginstitutionen udenfor

Cirkus yoga

Bondegårdens dyr

En tur til stranden

Den lille dinosaur

Prinsessens dejlige dag

Jungle yoga

Den lille yoga mus

8 video lektioner – her går vi i dybden med yoga til daginstitutionsbørn. Du får viden om yoga til børn, nervesystemet, pædagogik og didaktik omkring implementering i daginstitutionen. Viden om, hvordan du kan skabe ro i overgangene i løbet af hverdagen – hvordan du kan skrue på børnenes energi knapper: ro, energi, fokus og koncentration. Hvordan du kan lave åndedrætslege og samarbejdslege, der skaber mere trivsel. Efter de otte video lektioner, så er du helt klar til at implementere yoga som en del af dagligdagen.

Der kan betales med EAN nummer!

2.000,00DKK