Yoga og ergonomi kursus i Vejle

Yoga og ergonomi kursus i Vejle

Tid: 10. november 2021

Tidspunkt: klokken 17-20

Adresse: Kølholt, Vardevej 263, 7100 Vejle

(OBS det er muligt at lave eget kursus i jeres institution/kommune – send en forespørgsel her: Kontakt)

Jeg udbyder kurset Yoga og ergonomi, hvor hovedfokus ligger på at skabe en mere bæredygtig hverdag for personalet i daginstitutionen og dagplejen.

Og med bæredygtig menes at få redskaber til at skabe en roligere hverdag, der for manges vedkommende indeholder stort pres på både krop og hoved.

Undersøgelser viser, at 7 ud af 10 pædagoger oplever at være udsat for generende støj i mere end 1/4 af deres arbejdstid. Halvdelen af alle pædagoger er udsat for så høj støj i 1/4 af arbejdstiden, at de må råbe for at blive hørt af en, der står ved siden af. Samtidig er den fysiske belastning stor – og mange oplever smerter fra led og muskler, og nedslidning og mange sygedage er en realitet.

På kurset vil i blive klædt på til at lave meningsfuld bevægelse og afspænding sammen med børnene – så både børn og voksne får glæde af en mere smidig krop og et mere roligt nervesystem.

Hovedfokus er på personalet – så vi er omkring emner som stress, smerter i knæ, ryg, skuldre, fingre osv. Det at kunne lave meningsfuld træning i arbejdstiden, der samtidig er et pædagogisk værktøj. Det er en win – win.

Kurset koster 1000 kr+moms pr deltager.

Betalingen kan ske via EAN fakturering til den enkelte daginstitution eller kommune.

Og i dette er inkluderet manualen “Yoga og ergonomi i daginstitutionen”, der indeholder et lang række praksisnære øvelser og teorien bag + vand og sandwich.

1.250,00DKK