Jule pakke

Jule pakken indeholder:

Det lille juletræ. Denne yoga e-bog handler om et lille juletræ, der bliver fældet og kommer hjem til en familie og bliver pyntet med de fineste ting. Der er illustrative yogastillinger undervejs, som børn og voksne kan lave, mens historien bliver fortalt. En bevægelses bog med både ro og god energi. Bemærk, dette er en PDF bog til download.

Hundens julefest. Denne yoga e-bog handler om hundens julefest, hvor der leges nogle rigtig sjove yoga julelege. Der er illustrative yogastillinger undervejs, som børn og voksne kan lave, mens historien bliver fortalt. En bevægelses bog med både ro og god energi. Bemærk, dette er en PDF bog til download.

Mandala til print med julemønster på.

Juleafspænding. Denne korte juleafspændings lydfil  giver ro og pause til både store og små. Den kan bruges til helt små børn, da den er kort – og den kan bruges til større børn som en helt kort pause, der øjeblikkelig giver ro og fremmer fokus, på det næste de skal. Det er med juletema, men i princippet kan den bruges året rundt. Bemærk, dette er en lydfil til download.

Jule plakat med en yoga sang på melodien “Lille føl”.

85 kr.